Το ξενοδοχείο

Ένα ξενοδοχείο ιδανικό για οικογένειες, με εγκαταστάσεις αναψυχής και υπέροχη θέα στη θάλασσα.

Αυτό το μοναδικό ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια προνομιακή και ήσυχη περιοχή των Ερμόνων, παρέχοντας στους επισκέπτες την απόλυτη γαλήνη, γύρω από πυκνή βλάστηση και μια υπέροχη, αμμώδη παραλία. Το ξενοδοχείο μας θεωρείται ιδανικό για εκείνους που επιδιώκουν την ηρεμία.
Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και διαθέτουν ατομικό μπαλκόνι με μοναδική θέα προς την κρυστάλλινη θάλασσα.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο Hotel Elena έχετε επίσης την ευκαιρία να χαλαρώσετε δίπλα στην υπαίθρια πισίνα και να αισθανθείτε το φρέσκο αεράκι της θάλασσας, απολαμβάνοντας παράλληλα τις δημιουργίες του pool bar και του εστιατορίου του ξενοδοχείου μας.

Το Hotel Elena, στο κέντρο των Ερμόνων, είναι ένα φιλικό ξενοδοχείο προς τις οικογένειες, το οποίο προσφέρει πολλές παροχές για οικογένειες με παιδιά, καθώς και μια ευρεία ποικιλία από εσωτερικές και εξωτερικές εγκαταστάσεις.
Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως υπάρχουν πολλές ψυχαγωγικές δραστηριότητες που προσφέρονται πολύ κοντά στο ξενοδοχείο μας, όπως τένις, γκολφ, καταδύσεις και πολλά άλλα.
Όσον αφορά τα δωμάτια μας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια, τα οποία είναι εξοπλισμένα, άνετα και προσφέρουν επίσης υπέροχη θέα στην κοινόχρηστη πισίνα του συγκροτήματος και στη γαλάζια θάλασσα των Ερμόνων.

1990
Η Αρχή

Το ξενοδοχείο μας έχει προσφέρει υπηρεσίες διαμονής για πολλά χρόνια και ως μια οικογενειακή επιχείρηση έχουμε επικεντρωθεί στη δημιουργία ισχυρών σχέσεων με τους επισκέπτες μας. Ως εκ τούτου, μας επισκέπτονται κάθε χρόνο και είναι πάντα πλήρως ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες μας.

Οι τύποι δωματίων μας

Τα Δωμάτια μας
Δίκλινο Δωμάτιο
Ευρύχωρα δωμάτια με διπλό κρεβάτι, μπάνιο και υπέροχη θέα στη θάλασσα.
2
Τα Δωμάτια μας
Τρίκλινο Δωμάτιο
Εκπληκτικά δωμάτια με ένα διπλό και ένα μονό κρεβάτι, μαζί με ευρύχωρα μπαλκόνια, για να απολαμβάνετε το σκηνικό που σας περικλείει.
3

Η τοποθεσία μας

Σχετικά με τους Έρμονες

Το υπέροχο χωριό Έρμονες συνδυάζει τη ποικιλόμορφη κερκυραϊκή φύση με τα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου. Μόλις 15 χιλιόμετρα από την πόλη της Κέρκυρας, οι Έρμονες είναι εύκολα προσβάσιμοι από τους υποψήφιους τουρίστες, οι οποίοι το μόνο που χρειάζονται είναι να χαλαρώσουν στην αμμώδη και κατά σημεία βοτσαλωτή παραλία της περιοχής.

Διαβάστε Περισσότερα

Gallery